previous

next

slider_DSC1829

DIET CLUB

Diet Club este un sistem de diete de slabit si/sau mentinere, personalizare pentru tine, in functie de aspectele medicale si stilul tau de viata.

slider_DSC4911

DESPRE NOI

Diet Club functioneaza de 12 ani de zile dupa acelasi sistem de regimuri in toate clinicile sale din tara: Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Suceava si Botosani. Diet Club este locul in care sunteti monitorizat permanent si sustinut pe toata durata procesului de slabire.

slider_DSC4969

GALERIE FOTO

Pentru a face un tur virtual al clinicilor noastre, Diet Club va invita sa vizionati galeriile foto din cadrul centrelor Diet Club din tara.

slider_DSC5127

GALERIE VIDEO

Diet Club va ofera cateva prezentari video despre modul in care puteti slabi.

slider_DSC4934

TESTIMONIALE

De la persoane publice si pana la oameni obisnuiti au ajuns la greutatea dorita slabind la Diet Club. Vezi diferenta si citeste marturiile lor.

slider_DSC5105

ARTICOLE / APARITII T.V.

Publicatii importante din Romania acorda o atentie deosebita unui regim de viata sanatos.
Acestea, impreuna cu specialistii Diet Club, atrag atentia asupra importantei unei diete personalizate.

slider_DSC1810

CONTACT

Diet Club va invita sa luati legatura cu unul din specialistii nostri din tara.

Va multumesc enorm !

3 luni. 17 de kilograme date jos!

„Vreau sa va multumesc enorm deoarece m-ați ajutat mult sa ma transform total. Ma bucur ca Dumnezeu va scos in calea mea.

Va mai multumesc inca odată pentru ca nu ați fost doar un nutritionist ci si un foarte bun psiholog si pentru ca m-ați ajutat sa trec si peste acele momente mai grele. De fiecare data am venit la dumneavoastră la cabinet cu mare plăcere.

Va multumesc enorm, M.”

Ma simt bine in pielea mea!

5 luni. 30 de kilograme date jos!

„Am inceput pe 1 octombrie 2009 cu 90 de kg. Am hotărat sa incep o dieta controlata de un medic si sa scap de problemele medicale care le aveam: tiroidiene, biliare, palpitatii cardiace, dureri de coloana…pur si simplu ma miscam greu, nu ma mai suportam.

Ma asteptam sa-mi fie mult mai greu cu acest regim, insa nici pe departe n-a fost asa… Am pornit foarte motivata sa schimb ceva din viata mea, familia fiindu-mi aproape…cat si medicul nutritionist. Am ajuns de ziua mea pe 1 Martie la 59.8 kg iar de atunci ma mentin cu variatii mici intre 59 si 62 kg.  Ma simt cum de mult nu mai fusesem…plina de viata, energie si fericita alaturi de copii mei.

Am terminat definitiv cu medicamentele si le-am inlocuit cu un stil de viata culinar sanatos…pot sa mananc orice, stiu cum sa asociez si imi cunosc limitele! Recomand celor ce incep aceasta dieta in primul rand: sa-si doreasca cu adevarat sa slabeasca, sa aiba motivatie si rabdare, incredere…si rezultatele vor veni cu siguranta! Mult noroc!”