Acest site foloseste cookies functionale. In cazul in care alegeti sa continuati sa utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
x

previous

next

slider_DSC1829

DIET CLUB

Diet Club este un sistem de diete de slabit si/sau mentinere, personalizare pentru tine, in functie de aspectele medicale si stilul tau de viata.

slider_DSC4911

DESPRE NOI

Diet Club functioneaza de 13 ani de zile dupa acelasi sistem de regimuri in toate clinicile sale din tara: Bucuresti, Iasi, Suceava Botosani, Brasov si Suceava. Diet Club este locul in care sunteti monitorizat permanent si sustinut pe toata durata procesului de slabire.

slider_DSC4969

GALERIE FOTO

Pentru a face un tur virtual al clinicilor noastre, Diet Club va invita sa vizionati galeriile foto din cadrul centrelor Diet Club din tara.

slider_DSC5127

GALERIE VIDEO

Diet Club va ofera cateva prezentari video despre modul in care puteti slabi.

slider_DSC4934

TESTIMONIALE

De la persoane publice si pana la oameni obisnuiti au ajuns la greutatea dorita slabind la Diet Club. Vezi diferenta si citeste marturiile lor.

slider_DSC5105

ARTICOLE / APARITII T.V.

Publicatii importante din Romania acorda o atentie deosebita unui regim de viata sanatos.
Acestea, impreuna cu specialistii Diet Club, atrag atentia asupra importantei unei diete personalizate.

slider_DSC1810

CONTACT

Diet Club va invita sa luati legatura cu unul din specialistii nostri din tara.

Diet Club are un regim de slabit sanatos pentru tine

Internetul e plin de diete de la  A la Z. Totusi cei mai multi dintre cei care vor s slabeasca apeleaza la ajutor specializat. De ce credeti ca prefera oamenii sa vina totusi la un cabinet specializat, cum este Diet Club in locul unei simple diete luate de pe site-urile de specialitate ? Ce le oferiti?


O anumita dieta nu este potrivita pt toata lumea.
O dieta ar trebui sa tina cont de aspectele personale ale fiecaruia precum, patologie asociata, (DZ, gastrita, ulcer, tulburari hormonale, probleme renale etc), evenimente care interfera sau se succed in viata fiecaruia (onomastici, concedii etc), de perioada postnatala in cazul femeilor, dar si de preferintele alimentare; trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare slabeste cu un anume tip de dieta (proteica, neutra, glucidica etc)!

Rolul nostru e printre altele sa determinam la ce tip de dieta sunt “sensibile” kilogramele fiecaruia! In clinicile Diet Club acordam fiecarui client monitorizare saptamanala, dieta si acupunctura prin care inhibam pofta de mancare!

Cititi intregul interviu pe www.dietetik.ro