Acest site foloseste cookies functionale. In cazul in care alegeti sa continuati sa utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
x

previous

next

slider_DSC1829

DIET CLUB

Diet Club este un sistem de diete de slabit si/sau mentinere, personalizare pentru tine, in functie de aspectele medicale si stilul tau de viata.

slider_DSC4911

DESPRE NOI

Diet Club functioneaza de 13 ani de zile dupa acelasi sistem de regimuri in toate clinicile sale din tara: Bucuresti, Iasi, Suceava Botosani, Brasov si Suceava. Diet Club este locul in care sunteti monitorizat permanent si sustinut pe toata durata procesului de slabire.

slider_DSC4969

GALERIE FOTO

Pentru a face un tur virtual al clinicilor noastre, Diet Club va invita sa vizionati galeriile foto din cadrul centrelor Diet Club din tara.

slider_DSC5127

GALERIE VIDEO

Diet Club va ofera cateva prezentari video despre modul in care puteti slabi.

slider_DSC4934

TESTIMONIALE

De la persoane publice si pana la oameni obisnuiti au ajuns la greutatea dorita slabind la Diet Club. Vezi diferenta si citeste marturiile lor.

slider_DSC5105

ARTICOLE / APARITII T.V.

Publicatii importante din Romania acorda o atentie deosebita unui regim de viata sanatos.
Acestea, impreuna cu specialistii Diet Club, atrag atentia asupra importantei unei diete personalizate.

slider_DSC1810

CONTACT

Diet Club va invita sa luati legatura cu unul din specialistii nostri din tara.

Despre Noi

De peste 15 ani, de la deschiderea primei clinici Diet Club in Romania , medicii specializati de aici isi ajuta pacientii sa slabeasca si sa se mentina prin sistemul de regimuri Diet Club .

Sistemul Diet Club consta in recomandare unei diete personalizate, in functie de aspectele medicale ale pacientului si de stilul acestuia de viata. Dietele prescrise sunt majoritatea disociate: proteice, neutre, glucidice si cateva hipocalorice – totul in functie de caracteristicile fiecarui pacient in parte.

Un program de slabit dureaza 13 saptamani, iar in aceasta perioada pacientul este saptamanal monitorizat de catre medicul sau la centrul Diet Club . Dieta se bazeaza pe alimente si nu include un tratament cu suplimente alimentare, medicamente sau prafuri / shake-uri, permitandu-i pacientului sa manance oricat si oricand doreste, bineinteles numai dintre alimentele cuprinse in dieta sa.

In perioada saptamanilor de dieta pacientul se afla sub atentia si indrumarea permanenta a medicilor nostri, fiecare pas fiindu-i monitorizat si sustinut ceea ce-i cresc sansele de reusita
Intr-un ciclu de dieta se poate slabi in medie intre 15 si 20 de kilograme.